Home » Over ons » Over 't Muzenhuis

Over 't Muzenhuis

Een leven zonder muziek, je moet er niet aan denken. Geen Celine of Chopin, Haydn of Hazes, Beatles of Stones. Zelfs het dromerige ’Sound of Silence’ van Simon & Garfunkel werd een wereldtopper. We kunnen er gewoon niet omheen. Gelukkig maar. Want naar muziek luisteren is leuk. Maar zélf muziek maken is nog veel leuker. Individueel of in een groep. Met een instrument of met je stem. Daar weet Muziekschool ’t Muzenhuis alles van. Menig nootje werd er met plezier gekraakt!

Op deze website geven wij u graag alvast een voorproefje. Omdat ’t Muzenhuis niet aan vaste lesperiodes gebonden is, kunnen de muziek cursisten op elk gewenst tijdstip met de muzieklessen beginnen. Dat heeft al heel wat twijfelaars over de drempel geholpen. Cursisten die ooit als kind gestopt waren (bah, die stomme pianoles op woensdagmiddag) en nu de gevoelige snaar weer oppakken. De ’dat heb ik altijd al willen doen, maar het is er nooit van gekomen’ muziekliefhebber. Heeft u een keuze gemaakt, dan kunt u zich meteen opgeven voor de eerste muziekles. Ons deskundig advies leidt vaak tot een harmonieus akkoord. Op een tijdstip dat het u het beste uitkomt.

Er zijn musici en kunstenaars, sommigen zelfs van wereldfaam, die geheel op eigen houtje een muziekinstrument onder de knie hebben gekregen. Natuurtalenten, ongetwijfeld. Maar wie wél voor begeleiding en muzieklessen kiest, is bij ‘t Muzenhuis aan een uitstekend adres. ’t Muzenhuis gelooft in les op maat! Op deze site treft u een verscheidenheid aan van de vele mogelijkheden. Een scala aan muziekinstrumenten en muzieksoorten. Van Bach tot Borsato en alles daartussen. Les in de stijl die u het meeste en het beste aanspreekt. Van uitsluitend gekwalificeerde en ervaren docenten. De cursist bepaalt zelf de eindbestemming. Thuismuzikant tussen de schuifdeuren. Podiumplek bij Idols. Diploma of privé-plezier. Solist of in een groepje. De keus is aan u!

Wie de jeugd heeft, leert gemakkelijk. ’t Muzenhuis is een leuke muziekschool voor muzikanten van piepjong tot ‘strijkstok-oud'!  En spelenderwijs muziek ontdekken die het beste bij je past. Bah, muziekles? We horen het zelden of nooit. Met het enthousiasme van de muziekdocent én de leerling wordt de basis gelegd waar tot op een hoge lijftijd kan van worden genoten. (Daar kan geen pilletje tegen op!)

U treft op deze site alles over Muziekschool ’t Muzenhuis aan. Een gezellige school met een gevarieerd aanbod voor alle leeftijden. Heeft u nog vragen, bel ons dan gerust. Op een mailtje wordt altijd gereageerd. Als het om muziek in de breedste zin des woords gaat, staat ‘t Muzenhuis voor u klaar.

Het Muzenhuis Team.